За нас

Продуктите на “ЛАГАРД” ООД се произвеждат по оригинална френска технология с първокласни суровини от надеждни доставчици, а търговската им марка е защитена в патентното ведомство на РБългария. Вложените лични капитали и реинвестирани печалби са насочени за производството на продукти с високо европейско качество и вид.

Фирмената политика е към стимулиране и квалифициране на персонала. За целта се провеждат курсове за персонала за работа с машините и технологичните линии.

Гордост за фирмата е лицензираният към МОН Учебно-професионален център “Лагард”, в който се организират курсове /за персонала на фирмата и за външни кандидати/ за различни професии в ресторантьорството и хотелиерството, както и курсове за изучаване и усъвършенстване на френски език с цел по-висок социален статус на работещите в дружеството.

Генерален търговски представител на “ЛАГАРД” ООД е “ХСИ ИНВЕСТ” АД – гр.Варна.Фирмата е сертифицирана от Germanischer Lloyd по ISO 9001 : 2000 и е въведена системата HCCP. По настоящем Дружеството владее около 30 % от пазарния дял на луксозни хлябове и кроасани във Варненския регион.

“Лагард” ООД поддържа асортимент от над 100 вида изделия, като хлябът и кроасаните се предлагат и под формата на замразени полуфабрикати. Фирмата осигурява изпичането на замразените продукти директно пред клиентите в така наречените “Топли точки”.


Лагард България

Със запазения знак на господин Жорж Лагард се произвеждат над 30 вида хляб. Типичните за френската трапеза кроасани отдавна имат и варненски адрес. Широката гама от сладки и соленки, съобразени с българския вкус, са разработени специално за задоволяват и най- придирчивите клиенти.

Lagarde Boutique

Сладкарският цех, който днес носи името Lagarde Boutique, е създаден през 1996 г. в гр.Варна и е познат като сладкарски цех на фирма „Феб” ООД – към кафе-сладкарници “Давидоф”.

Основна цел на цеха е създаването на разнообразни /бутикови/ торти и сладкиши.

В момента продуктовата листа на Lagarde Boutique включва асортимент от над 100 вида торти, сладкиши и дребни сладки.


Bistro EUROPE

На две крачки от главния вход на Морската градина можете да закусвате с пресни кроасани или приготвени на място качествени сладкиши.

А вечер да изпробвате френския обичай с една лучена супа или да опитате вкусните пресни миди от залива Дълбока, които тук приготвят вече от години по различни френски рецепти.


Cafe Ole

Бистро Café Olé е оборудван с просторна модерна кухня със съвременни технически средства и разполага с 50 седящи и 20 правостоящи места. Красивите витрини, произведени във Франция, грабват погледа с изобилието от изделия на фирмата : специални видове хляб, кроасани, закуски, разнообразни десерти и ястия.

Ресторантът е оборудван с “топла точка” и клиентите имат удоволствието да консумират и закупуват топъл прясно изпечен хляб от различните видове, носещи марката “Лагард”.


Бекотек ООД

“БЕКОТЕК” ООД е генерален агент и генерален вносител за България на подобрители, миксове и концентрати на водещата в този бранш австрийска фирма “Диамант – Хранително предприятие” ООД и Командитно Дружество.

“БЕКОТЕК” ООД е генерален представител и официален вносител за България и на немската компания “МИВЕ-Михаел Венц” ООД – водещ европейски производител на съоръжения за индустриално производство на хляб и хлебни изделия. Фирмата има дистрибутори в гр.Пловдив, гр.Велико Търново, гр. Бургас и гр. Благоевград.

Целта на “БЕКОТЕК” ООД е формиране и задоволяване на потребление насочено към висококачествени продукти, произведени от европейски фирми с дългогодишна история на международните пазари каквито са “Диамант” – Австрия и “Миве” – Германия.

Учебно-професионален център Лагард

Учебните зали на центъра и модерната кухня на Café Olé, оборудвани със съвременни технически средства, необходими за обучение на професионалисти в областта на ресторантьорството, допринасят за висококачествената квалификация на курсистите.

В Учебно-професионалния център “Лагард” могат да се подготвят сервитьори, готвачи, камериерки, хлебари, сладкари, бармани и др.